Greenfee/utflyktspaketet 2017/18

Som ett komplement för våra longstay gäster kan vi erbjuda ett greenfee/utflykts paket där vi kombinerat golfen med en trevlig och spännande eftermiddag/kväll i Aguilas. Vi kommer säsongen 2017/18 under november, februari och mars månader erbjuda följande paket till ett fantastiskt pris. Vi kommer dessutom säsongen 2017/18 att erbjuda 2 olika paket.

Paket 1. I paketet ingår spel (2*18 hål) på Lorca där det också ingår tapas lunch och dryck före spelet dag 1 och lunch och dryck efter spelet dag 2. Vi kommer i samband med spelet på Lorca också ha en övernattning i den genuina spanska staden Aguilas. Här bor vi på det 4 stjärninga hotellet Puerto San Juan Montiel som ligger ända nere vid Medelhavet. Vi äter middagen på den välrenommerade restaurangen Club Nautico med utsikt över havet.

Dag 1.

Buss Campoamor avfärd ca kl. 9 - Lorca golf 
3 Tapas - 2 glas vin eller öl på Lorca golf 
11.50 första start
Efter golfen inkvartering 1 natt i dubbelrum på 4 stjärniga hotellet Puerto Juan Montiel
Tid för bad i uppvärmd inomhus pool eller dopp i havet som ligger alldeles intill hotellet.
19.30 samling i hotell baren för gemensam drink, vin, cava eller öl.
Middag kl 20.30 på restaurang Club Nautico, middag inkl. vin/öl

Dag 2. 

Frukost på hotellet - utcheckning
Avfärd med buss till Lorca banan ca kl.10.00
Spel på Lorca första start kl.10.50
Lunch efter spelet, inkl. dryck vin/öl/vatten
Buss tillbaks till Campoamor.

 
Lorca Golf Resort, David Thomas, välkänd ban designer har utformat banan inom ramen för vad naturen på denna plats erbjöd. Banan ligger vid bergskedjan Almenara och på ca 550 meters höjd över havet och ca 20 minuter från närmaste stad som är Aguilas. Banan öppnades 2011 och mäter från gul tee 5217 meter och röd tee 4337 meter. Dave Thomas har istället för längd utnyttjat lanskapet för att lägga in strategiska hinder som dock ganska lätt kan övervinnas efter en välanpassad spel plan. Banan har några korta par 3 hål som dock kräver eftertanke före slaget. Banans signatur hål är det 15:e som har en ö green likt TPC Sawgrass, dock är 15:e på Lorca en par 4. 


Paket 2. I paketet ingår spel (1*18 hål) på Altorreal där det också ingår 3 rätters lunch och dryck efter spelet.

Avfärd med buss till Altorreal banan ca kl.09.30
Spel på Altorreal första start kl. 11.00
Lunch efter spelet, inkl. dryck vin/öl/vatten
Buss tillbaks till Campoamor.


Altorreal, Banan är en halvprivat 18 håls mästerskapsbana som öppnade 1994. Altorreal har en kombination av kuperade och platta hål och flera av hålen har utsikt mot den fantastiska bergslandskapet som gör att spelarna ofta glömmer bort golfen och istället fattar tag i kameran för att föreviga besök på denna roliga, spännande men också utmanande bana som kräver lite tanke före slagen. Altorreal är designad av Dave Thomas, har en stor variation av träd inklusive oliver, johannesbröd och tallar. Det är noterbart för dess strategiska användning av vatten, som kommer in i bilden framför den 9 och 18 hålets greener. Detta är en utmanande bana för spelare på alla nivåer men framförallt en mycket rolig bana att spela.

Golfbanor har alltid olika karaktärer och uppfattas, som tur är, också olika från spelare till spelare oavsett spelskicklighet. 

För Er som bokat greenfee paketet och vill boka golfbil/buggy på samtliga 3 banor i greenfee/utflykts paketet kan köpa till ett golfbils/buggy paket som bokas och betalas vid ankomsten till Campaomor. Priset reduceras EJ om Ni endast önskar bil/buggy på några av banorna. Vårt förmånliga pris, lägre än vanlig hyrvagn!

OBS! kostnaden för golfbil/buggy återbetalas ej om vistelsen avbryts av någon anledning.

Banor och speldagar finns presenterat i aktivitets programmet för respektive månad under fliken longstay aktivitets program, se respektive månad. Greenfee/utflykts paketet kan endast bokas av gäster i samband med bokning av longstay vistelsen på Campoamor.

OBS! Begränsat deltagare antal varje månad. Utflykterna arrangeras vid anmälan av minst 20 spelare. Max deltagare begränsat till max 36 spelare varje månad.

Campoamor.se friskriver sig allt ansvar som ligger utanför dess påverkan och förbehåller sig rätten till ändringar.

 

Dags att utmana den trevligt utlagda Lorca banan som vi besöker vid säsongens utflykt. 18:e green i förgrunden med ett utmanande inspel. I bakgrunden ser vi 10:e hålet en kort par 3:a som kräver bra precision.En av de tapas som serveras vid vårt besök på Lorca Golf ResortHärlig utsikt från vårt hotell i Aguilas.På kvällen äter vi middagen på Club Nautico vid utflykten till Lorca/Aguilas.

18:e hålet på Altorreal  som vi även spelar denna säsongen i vårt   greenfee paket. 

 

 Dela med dig

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn