Greenfee/utflyktspaketet hösten 2018

Som ett komplement för våra longstay gäster kan vi erbjuda ett greenfee/utflykts paket där vi kombinerat golfen med en trevlig och spännande kväll i Albacete. Vi kommer hösten 2018 under oktober månad erbjuda följande paket till ett fantastiskt pris. 

Paket 25-26/10. I paketet ingår spel (2*18 hål) på Pinaillas där det också ingår tapas lunch och dryck före spelet dag 1 och lunch och dryck efter spelet dag 2. Vi kommer i samband med spelet på Pinaillas också ha en övernattning i den spanska storstaden Albacete. Vi äter middagen på den välrenommerade restaurangen Caldereros som ligger i gamla delen av Albacete.

Dag 1.

Buss Campoamor avfärd ca kl. 8 - Pinaillas golf 
Tapas - 2 glas vin eller öl på Pinaillas golf 
Ca 11 första start
Efter golfen inkvartering 1 natt i dubbelrum på Hotell Castilla
19.45 samling för gemensam promenad till restaurang Caldereros
Middag kl 20.00 inkl. vin/öl + kaffe.

Dag 2. 

Frukost på hotellet - utcheckning
Avfärd med buss till Pinaillas banan ca kl. 09.30
Spel på Pinaillas första start ca kl. 10.30
Lunch efter spelet, inkl. dryck vin/öl/vatten
Buss tillbaks till Campoamor.

 
Pinaillas Golf Resort, Severiano Ballesteros, välkänd spelare och bandesigner har utformat banan inom ramen för vad naturen på denna plats erbjöd. Banan ligger högt och på ett helt unikt område. Banan öppnades 2002 och mäter från gul tee 6088  meter och röd tee 5154 meter, par 72. Severiano har utnyttjat landskapet men även lagt in ett antal vattenhinder. Mycket trevlig klubbhus med utsikt över bl.a 18:e green. Banan är högt rankad i Spanien.

Greenfee/utflyktspaketet våren 2019


Paket 21-22/3. I paketet ingår spel (2*18 hål) på Altorreal där det  serveras lunch och dryck efter spelet dag 2. Vi kommer i samband med spelet på Altorreal också ha en övernattning i den spanska storstaden Murcia, på hotell Tryp Wyndham Rincon de Pepe****. Vi äter middagen dag 1 i restaurangen på hotellet, där vi serveras en trerättersmiddag med dryck.

Dag 1.

Buss Campoamor avfärd ca kl. 9 - Altorreal golf 
Ca 10.45 första start
Efter golfen buss till hotellet för inkvartering 1 natt i dubbelrum på Hotell Rincon de Pepe**** (ligger mitt i centrala Murcia)
20.00 samling för gemensam middag inkl. vin/öl + kaffe.

Dag 2. 

Frukost på hotellet - utcheckning
Avfärd med buss till Altorreal banan ca kl. 09:50
Spel på Altorreal första start ca kl. 11:00
Lunch efter spelet, inkl. dryck vin/öl/vatten
Buss tillbaks till Campoamor.

Altorreal, Banan är en halvprivat 18 håls mästerskapsbana som öppnade 1994. Altorreal har en kombination av kuperade och platta hål och flera av hålen har utsikt mot den fantastiska bergslandskapet som gör att spelarna ofta glömmer bort golfen och istället fattar tag i kameran för att föreviga besök på denna roliga, spännande men också utmanande bana som kräver lite tanke före slagen. Altorreal är designad av Dave Thomas, har en stor variation av träd inklusive oliver, johannesbröd och tallar. Det är noterbart för dess strategiska användning av vatten, som kommer in i bilden framför den 9 och 18 hålets greener. Detta är en utmanande bana för spelare på alla nivåer men framförallt en mycket rolig bana att spela.

Golfbanor har alltid olika karaktärer och uppfattas, som tur är, också olika från spelare till spelare oavsett spelskicklighet. 

OBS! kostnaden för golfbil/buggy ingår i paketen.

Banor och speldagar finns presenterat i aktivitets programmet för respektive månad under fliken longstay aktivitets program, se respektive månad. Greenfee/utflykts paketet kan endast bokas av gäster i samband med bokning av longstay vistelsen på Campoamor.

OBS! Begränsat deltagare antal varje månad. Utflykterna arrangeras vid anmälan av minst 20 spelare. Max deltagare begränsat till max 28 spelare varje månad.

Campoamor.se friskriver sig allt ansvar som ligger utanför dess påverkan och förbehåller sig rätten till ändringar.

 

Dags att utmana den trevligt utlagda Pinaillas banan som vi besöker vid höstens utflykt. På väg mot green över den smala med luriga bäcken på Pinaillas 14:e hål.Glada lunch gäster efter 2:a dagens spel på Pinaillas.
En av de tre tapas förrätterna vid middagen under utflykten till Murcia. En oemotståndlig och oförglömligt god laxtapas. 

18:e hålet på Altorreal  som vi även spelar denna säsongen i vårt greenfee paket. Rundorna ingår också som 2:a och 3:e rundan i Månadens Mästare Par.

 

 Dela med dig

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn